»
S
I
D
E
B
A
R
«
Lär sig saker om belysning
May 10th, 2014 by admin

Jag har nyligen blivit rätt så intresserad av att fixa bra Belysning hemma hos mig. Jag har alltid varit intresserad av heminredning och sådant men jag har aldrig tidigare gått över till att intressera mig för elektronik. Lampor kanske inte klassas som elektronik men man förstår nog vad jag menar ändå. Det är otroligt vad många olika typer av belysning som det faktiskt finns, det är härligt att kunna välja mellan så mycket, även om det är lite så att jag inte riktigt vet vad allting gör och så. Det är ju ganska så stor skillnad när man väl får hem och provar allting, det är väldigt kul att nörda ned sig lite grann i alla fall. Nu har jag lite mer koll än vad jag hade förut och det är faktiskt riktigt kul att känna att man lär sig saker.


Leave a Reply